Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy Ryby i dania postne
Kuchnia która leczy

AA
Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy Ryby i dania postne
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
24,65 PLN
Oszczędzasz 30%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Czy przepisy znane od wieków mają szansę zagościć we współczesnej kuchni Oczywiście, ważne tylko, by spośród wielu dań, jakimi raczono się w dawnych wiekach wybrać te właściwe, czyli zdrowe i pożywne. Nie zapraszamy na biesiadę, podczas której półmiski uginały się od ciężaru tłustego mięsiwa, lecz do kuchni świętej Hildegardy, opartej na zasadach zdrowego żywienia, do kuchni, w której królują ryby i znakomite potrawy z warzyw. Klarowna zupa rybna, kluseczki ze szczupakiem, filet z ryby ze świeżym serem i ziołami, ryba z dynią, jajka z pokrzywą, marchewka duszona czy makaron orkiszowy z warzywami z patelni - receptury sprawdzone i potwierdzone przez współczesną medycynę.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy Ryby i dania postne
    Podtytuł: Kuchnia która leczy
    Autor: Yvette E. Salomon
    Wydawnictwo: AA
    Seria: KLASZTORNA KUCHNIA ŚWIĘTEJ HILDEGARDY
    ISBN: 9788362927951
    Tytuł oryginału: Hildegard - Die gute Kuche
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Dobija Monika
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 160
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.59 kg

    Recenzje