Chemia żywności Tom 3
Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

WNT
Chemia żywności Tom 3
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
47,00 PLN
Nasza cena
33,76 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Chemia żywności Tom 3
    Podtytuł: Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
    Wydawnictwo: WNT
    ISBN: 9788363623500
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 246
    Format: 16.5x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.41 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: