Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach, zeszyt ćwiczeń cz. 1
eMPi2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
11,12 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Podtytuł:
Autor: Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: eMPi2
Kod paskowy: 9788389287471
ISBN: 8389287471
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 144
Oprawa: miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sposób na nadwagę
Źródła Życia
Cukrzyca Zdrowa dieta
Literat