Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
W pytaniach i zadaniach
zeszyt ćwiczeń część 2
eMPi2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
11,12 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Podtytuł: W pytaniach i zadaniach
zeszyt ćwiczeń część 2
Autor: Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: eMPi2
Kod paskowy: 978838928748X
ISBN: 838928748X
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 144
Oprawa: miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Bóle kręgosłupa i stawów
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Sposób na nadwagę
Źródła Życia
Cukrzyca Zdrowa dieta
Literat