Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
W pytaniach i zadaniach
zeszyt ćwiczeń część 2

eMPi2
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
13,00 PLN
Nasza cena
11,12 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).


Szczegóły

  • Rok wydania: 2006
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
    Podtytuł: W pytaniach i zadaniach
    zeszyt ćwiczeń część 2

    Autor: Melania Żylińska-Kaczmarek
    Wydawnictwo: eMPi2
    Kod paskowy: 978838928748X
    ISBN: 838928748X
    Rok wydania: 2006
    Ilość stron: 144
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.25 kg

    Recenzje