Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa

eMPi2
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,70 PLN
Nasza cena
22,46 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
    Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
    Autor: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
    Wydawnictwo: eMPi2
    ISBN: 9788389287625
    Kategoria: Podręczniki
    MEN: 512/05
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: ćwiczenia
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 144
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.244 kg

    Recenzje