Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa
eMPi2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
22,46 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788389287625
Kategoria: Podręczniki
MEN: 512/05
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 144
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.244 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
We własnym cieniu
Noir Sur Blanc
Tiger 2 WB MACMILLAN
Macmillan
Sprawdziany Matematyka klasa 2
Literat