Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Zasadnicza szkoła zawodowa
eMPi2
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
27,79 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 23,59 zł
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788389287526
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 144
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.244 kg