Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Zasadnicza szkoła zawodowa

eMPi2
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
30,60 PLN
Nasza cena
27,79 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 23,59 zł

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
    Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
    Autor: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
    Wydawnictwo: eMPi2
    ISBN: 9788389287526
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: ćwiczenia
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 144
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.244 kg

    Recenzje