Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Rea
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
60,01 PLN
Nasza cena
52,46 PLN
Oszczędzasz 13%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 41,72 zł

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 21 x 27.5 cm
  • Oprawa: twarda
  • Tytuł: Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
    Autor: Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Kalinka Walter
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375445961
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Tłumacz: Grajkowska-Soroka Anna
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 248
    Format: 21 x 27.5 cm
    Oprawa: twarda
    Waga: 1.27 kg

    Recenzje