Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
47,60 PLN
Nasza cena
43,30 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
    Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
    Wydawnictwo: Format-AB
    Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
    ISBN: 9788389184689
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 320
    Format: 16.5x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.578 kg

    Recenzje