Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
65/2013

WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
99,50 PLN
Nasza cena
90,49 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,78 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: wsip@wsip.com.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
    Podtytuł: 65/2013
    Autor: Anna Kmiołek
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302135897
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum
    Szkoła branżowa I stopnia

    MEN: 65/2013
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 184
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.29 kg

    Recenzje