Sprawdź status
zamówienia
Sprawdź
O firmie
Pomoc
Kontakt
Status zamówienia
Regulamin
Sposoby,
koszty i
terminy dostawy
Twój koszyk
jest pusty
0
Twoje konto
Logowanie
Rejestracja
0
O firmie
Pomoc
Kontakt
Regulamin
Sposoby, koszty i terminy dostawy
Wszędzie
Gry
Dla dzieci
Nowości
Promocje
Zapowiedzi
Bestsellery
Szukaj
Przybory szkolne
Bibuła, tektura falista, arkusze piankowe
Cienkopisy
Długopisy
Dziurkacze i zszywacze
Farby szkolne
Dziurkacze
Flamastry
Pinezki, szpilki
Flety i dzwonki
Gumki
Korektory
Kreda
Kredki drewniane (ołówkowe)
Kredki pastelowe
Kredki świecowe
Linijki, cyrkle, zestawy geometryczne
Markery
Nożyczki i nożyki
Ołówki
Pędzle, akcesoria do malowania
Pióra
Pióra wieczne
Plastelina, masa plastyczna
Promarkery Winsor & Newton
Pieczątki i Stemple
Spinacze, klipsy
Taśmy klejące
Teczki
Temperówki
Tusze
Zszywacze
Zakreślacze
Zszywki
Plecaki i tornistry
Nerki, saszetki na ramię
Plecaki do szkoły
Dla pierwszaka
Plecaki małe
Plecaki na kółkach
Torby na ramię
Torby sportowe
Tornistry
Worki na buty
Piórniki
Bez wyposażenia
Kosmetyczki
Saszetki
Tuby
Z wyposażeniem
Bloki rysunkowe i techniczne
Papier ksero
Brystole
Blok milimetrowy
Blok rysunkowy
Blok techniczny
Papier kolorowy i wycinanki
Zeszyty
Bruliony
Notatniki
Zeszyty
Promocje
Autor "Anna Kmiołek"
(10)
Wyświetl
12
24
36
48
96
Sortuj wg
Wybierz
nazwa A-Z
nazwa Z-A
od najniższej ceny
od najwyższej ceny
wg daty dodania
Cena
do
Pokaż
-20
%
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik
WSiP
114,40
PLN
91,55
PLN
-20
%
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii.
WSiP
91,40
PLN
73,14
PLN
-20
%
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii
WSiP
91,40
PLN
73,14
PLN
-21
%
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6.
WSiP
95,70
PLN
76,52
PLN
-20
%
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług
WSiP
100,00
PLN
80,02
PLN
-20
%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna.
WSiP
114,40
PLN
91,55
PLN
-21
%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna.
WSiP
111,50
PLN
89,18
PLN
-21
%
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności.
WSiP
110,10
PLN
88,05
PLN
-21
%
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 2.
WSiP
108,10
PLN
86,47
PLN
-20
%
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług
WSiP
118,20
PLN
94,59
PLN
NOWOŚCI
PROMOCJE
Hity
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
×
Email
Hasło
Przypomnij hasło
»
Zapamiętaj mnie
Zaloguj