Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Technikum, Szkoła policealna

Rea
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,80 PLN
Nasza cena
28,60 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
    Podtytuł: Technikum, Szkoła policealna
    Autor: Czerwińska Dorota
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788302140822
    Kategoria: Podręczniki
    MEN: 2010
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 176
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.26 kg

    Recenzje