Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce

Galaktyka
Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,90 PLN
Nasza cena
33,61 PLN
Oszczędzasz 16%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 33,61 zł

Dowiedz się, w jaki sposób zastąpić tradycyjne produkty składnikami roślinnymi i które sposoby przygotowywania potraw pozwalają na zachowanie największej ilości wartości odżywczych. Pierwsza, bestsellerowa publikacja T. Colina Campbella Nowoczesne zasady odżywiania to jedna z najważniejszych książek o zdrowiu i żywieniu opublikowanych w ciągu ostatniej dekady. Na całym świecie sprzedano jej prawie milion egzemplarzy. Autorzy Nowoczesnych zasad odżywiania udowadniają, że winę za rozpowszechnienie chorób cywilizacyjnych, takich jak otyłość, cukrzyca, choroby serca czy nowotwory, ponosi zachodnia dieta. Na podstawie jednego z największych badań w historii, dowodzą również, że dieta roślinna zapewnia optymalne zdrowie i może pomóc w leczeniu wielu chorób. Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce autorstwa córki T. Colina Campbella to zbiór przepisów na smaczne i zdrowe potrawy, bazujących na najnowszych danych z zakresu medycyny i dietetyki. Dzięki tej książce przekonasz się, że zdrowe odżywianie wcale nie jest wyrzeczeniem, a dania roślinne to kulinarna rozkosz dla każdego! To po prostu bukiet pysznych i łatwych w przygotowaniu potraw roślinnych pozbawionych tłuszczów przetworzonych i z minimalną ilością cukru oraz soli. Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce są idealnym przepisem dla osób, które cenią dobry smak i dbają o swoje zdrowie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16.4x23.8
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce
    Autor: Leanne Campbell
    Wydawnictwo: Galaktyka
    ISBN: 9788375792980
    Liczba tomów: 1
    Tytuł oryginału: The China study cookbook
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Urszula Rzeszutek
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 272
    Format: 16.4x23.8
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.46 kg

    Recenzje