Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
46,82 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 43,84 zł
Testy egzaminacyjne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).
Publikacja zawiera 5 zestawów testów sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Każdy z nich składa się z 40 zadań testowych i zadania praktycznego, przygotowanych zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Na końcu publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do zadań testowych. Do każdego zadania praktycznego dołączono wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego, oraz propozycję jego rozwiązania.
Publikacja zawiera 5 zestawów testów sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Każdy z nich składa się z 40 zadań testowych i zadania praktycznego, przygotowanych zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Na końcu publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do zadań testowych. Do każdego zadania praktycznego dołączono wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego, oraz propozycję jego rozwiązania.
Szczegóły
Autor: Andrzej Rudziński
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302146671
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24 m
Oprawa: miękka
Waga: 0.16 kg