Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
52,90 PLN
Nasza cena
52,00 PLN
Oszczędzasz 2%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.

Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302147364
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 384
    Format: 16.5 x 24 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.565 kg

    Recenzje