Pieczemy ekologiczny chleb
Gaj
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
12,05 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Pieczemy ekologiczny chleb to pierwsza wydana w Polsce w okresie powojennym tak obszerna, praktyczna i oryginalna książka o domowym pieczeniu chleba, posiadającego najlepsze z możliwych walory zdrowotne.
Zebrano przepisy na wypiek ponad 120 rodzajów chleba i pieczywa z ciasta chlebowego, przydatne w każdym wiejskim i miejskim domu.
Oryginalne przepisy z poradników najsławniejszych polskich kucharek XIX i początku XX wieku. Recepty na chleby regionalne i chleby o rodowodzie biblijnym m.in. leczący, cudowny chleb Ezechiela. Poza tym, uzdrawiające chleby najsławniejszych naturalistów i zielarzy z Polski i świata, od ks. Kneippa, dr. Bilza, dr. Grahama, ojca Klimuszki, św. Hildegardy począwszy, na najsławniejszych klinikach naturalistycznych dr. Tarnawskiego i Bircher-Bennera skończywszy.
W książce Pieczemy ekologiczny chleb znaleźć można po raz pierwszy publikowane liczne porady, zdjęcia, tajniki i przepisy wypieku ekologicznego chleba opracowane, wypraktykowane i przekazane przez polskich rolników ekologicznych. Chleby te są nagradzane i cieszą się wielkim uznaniem licznej rzeszy klientów.
Szczegóły
Autor: Przybylak Zbigniew
Wydawnictwo: Gaj
ISBN: 9788363537043
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 112
Format: a5
Oprawa: miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Soda oczyszczona
500 praktycznych zastosowań
500 praktycznych zastosowań
K.E. Liber
Ciało i ducha ratować żywieniem
Michalineum
Terapia sokowa
Czas na juicing
Czas na juicing
Buchmann