Superżywność
Jedzenie i medycyna przyszłości

Vivante
Superżywność
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,90 PLN
Nasza cena
43,04 PLN
Oszczędzasz 29%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

David Wolfe ma ogromną wiedzę: w dziedzinie surowej żywności, zdrowego pożywienia i czekolady nie ma sobie równych. -John Grey, autor Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus Superżywność to prawdziwy pokarm przyszłości! David Wolfe, guru surowej diety i pomysłodawca super zdrowej czekolady w wersji raw, stworzył błyskotliwy przegląd pysznych i pożywnych produktów, które wzmacniają zdrowie i przedłużają życie. Nie tylko opisuje zawarte w nich mikroelementy, ale podaje też realne korzyści, jakie płyną z włączenia tego typu jedzenia do swojej diety. Autor wskazuje cenne źródła czystych protein, witamin, minerałów, przeciwutleniaczy, enzymów i innych elementów odżywczej układanki. W zestawieniu znalazły się superfoods, które mogą poprawić m.in. wzrok, sprawność seksualną, regulować poziom hormonów, wzmacniać odporność i pomagać pokonać zły nastrój. Niezwykle cenny jest też obszerny opis właściwości produktów pochodzenia pszczelego: miodu, pyłku kwiatowego, pierzgi i propolisu. Kolejne rozdziały wzbogacają zachęcające, niebanalne,przepisy na bezglutenowe potrawy z superżywnością (np. czekoladowe tortille), a także rady, dzięki którym każdy z łatwością przemyci te skarby natury do codziennych posiłków. To obowiązkowa lektura dla wszystkich zainteresowanych najzdrowszym jedzeniem! Każdy, kto jest gotowy do eksperymentowania z tego rodzaju jedzeniem może chwycić tę książkę i uzyskać pełny przegląd nie tylko tego, czym jest pożywienie, ale w jaki sposób można skutecznie włączyć do swojej diety informacje w tej książce są absolutnie kompletne . - organizacja Surowa Żywność Right Now

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Tytuł: Superżywność
    Podtytuł: Jedzenie i medycyna przyszłości
    Autor: David Wolfe
    Wydawnictwo: Vivante
    ISBN: 9788364645549
    Tytuł oryginału: Superfoods: The Food and Medicine of the Future
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Kotarski Bartłomiej
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 376
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
    Waga: 0.69 kg

    Recenzje