Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

WSiP
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze
Sugerowana cena
86,80 PLN
Nasza cena
78,87 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 55,61 zł

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 20.5 x 28.5 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
    Autor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302150418
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 408
    Format: 20.5 x 28.5 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.986 kg

    Recenzje