Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1 - 2 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
94,50 PLN
Nasza cena
85,88 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,78 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Kmiołek Anna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302135927
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum

    MEN: 2013
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 168
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.27 kg

    Recenzje