Organizacja współczesnej recepcji hotelowej Cześć 2 T.11.2.
Difin

Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
35,39 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,29 zł
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsługą gości, którzy przyjeżdżają i wyjeżdżają z hotelu. Przedstawiona jest organizacja pracy w recepcji, procedury wspomagające system obsługi gości, a także zaprezentowane są druki i formularze obowiązujące w hotelu. Dodatkowo opisane są urządzenia i narzędzia używane we współczesnej recepcji.
Publikacja zawiera ciekawe ćwiczenia, dzięki którym uczeń nauczy się praktycznych sposobów przyjmowania, obsługiwania i wymeldowywania gości hotelowych.
Każdy rozdział podręcznika został wzbogacony branżowym słownictwem i zwrotami w języku angielskim, które pomogą poznać terminologię i zwroty stosowane hotelarstwie na całym świecie.
Szczegóły
Autor: Beata Cielecka-Jasińska
Wydawnictwo: Difin
Seria: Edukacja
ISBN: 9788379306633
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 196
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Redakcja: Difin