Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

WSiP
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
43,20 PLN
Nasza cena
40,92 PLN
Oszczędzasz 6%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Kartonowa
  • Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
    Autor: Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302119149
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 1
    Technikum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 3

    MEN: 11/2011
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 232
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Kartonowa
    Waga: 0.33 kg

    Recenzje