Kuchnia EKOnomicznaEKOlogiczna
Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!
Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.
Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski.W książce pod tytułem KUCHNIA EKOnomiczna udowodnimy, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych. Znajdzie się w niej również lista niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 60 przepisów.
Szczegóły
Autor: Monika Mrozowska
Wydawnictwo: Zwierciadło
ISBN: 9788365456908
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 240
Format: 16,5x22 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szybkie i zdrowe dania do pracy.
Lecznicza moc natury
Zdrowe, ekspresowe, sezonowe