Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
25,00 PLN
Nasza cena
16,66 PLN
Oszczędzasz 34%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
    Autor: Binder Egon
    Wydawnictwo: Multico
    Seria: ZRÓB TO SAM
    Kod paskowy: 9788370734411
    ISBN: 8370734413
    Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Grabowski Adam
    Języki: polski
    Rok wydania: 2018
    Ilość stron: 120
    Format: 13.0x19.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.16 kg

    Recenzje