Słodka kuchnia roślinna
Zdrowe desery, ciasta i słodycze bez nabiału
Galaktyka
Wysyłka:
Pojutrze (poniedziałek 2024-11-04)
Sugerowana cena
Nasza cena
41,52 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 26,66 zł
Łasuchy i Słodyczoholicy!
Jeśli na widok „blondie z cieciorki” źrenice same się wam rozszerzają, a „daktylowa nutella” trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę ? Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik, autorki popularnego bloga veganbanda.pl.
Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera niezwykle proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.
W książce znajdziecie przepisy między innymi na:
- wypieki,
- ciasta na zimno,
- lody,
- trufle i praliny,
- batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru.
To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych oraz dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.
Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!
Jeśli na widok „blondie z cieciorki” źrenice same się wam rozszerzają, a „daktylowa nutella” trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę ? Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik, autorki popularnego bloga veganbanda.pl.
Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera niezwykle proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.
W książce znajdziecie przepisy między innymi na:
- wypieki,
- ciasta na zimno,
- lody,
- trufle i praliny,
- batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru.
To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych oraz dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.
Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!
Szczegóły
Podtytuł: Zdrowe desery, ciasta i słodycze bez nabiału
Autor: Ida Kulawik, Kinga Błaszczyk-Wójcicka
Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 9788375796438
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 168
Format: 19.5x25.5cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wegańskie desery
SBM
Bez jaj. Roślinna cukiernia
Publicat
Pogłaszcz zwierzatko - Przytulki
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Chorzy ze stresu
Problemy psychosomatyczne
Problemy psychosomatyczne
Prószyński i S-ka
Roślinna kuchnia polska (Uszkodzona okładka)
Dwie Siostry