Paleo na słodko
Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Naturalnie i ze smakiem!

Publicat
Paleo na słodko
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
54,00 PLN
Nasza cena
39,86 PLN
Oszczędzasz 27%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

"Uwielbiam przygotowywać słodkości i kocham dzielić się nimi z innymi. Uwielbiam też wyzwania i nie boję się podejmować kolejnych prób mimo niejednego fiaska. Dlatego oddaję w Wasze ręce książkę dla mnie wyjątkową, wypełnioną po brzegi recepturami, za którymi kryje się wiele anegdot, osobistych historii i doświadczeń. Mogą z nich korzystać również weganie oraz osoby borykające się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, m.in. chore na celiakię i z nieceliakalną nietolerancją glutenu. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby z moich przepisów korzystali smakosze lubiący wyzwania. W końcu nie codziennie piecze się ciasto bez mąki albo suszy bezę bez cukru! "
Kasia Karus-Wysocka, autorka książki oraz bloga Cook it Lean

"Życie powinno być słodkie, najlepiej polane lukrem i udekorowane kolorami. Takie będzie, jeżeli każdego dnia zrobisz coś pysznego z tej książki. Gwarantuję, że z tymi przepisami nie doświadczysz nudy, a prawdziwej eksplozji lekkiego, przemyślanego i nietuzinkowego smaku. Kasia stworzyła dla nas coś absolutnie wyjątkowego ? teraz musisz tylko zrobić z tego użytek. Zacznij piec, gotować i najważniejsze: nie zapomnij dzielić się tym słodkim dobrem". 
Kinga Paruzel

"Nie możemy oderwać wzroku od fantastycznych fotografii Kasi! Już samo patrzenie na nie powoduje, że ślinianki pracują intensywniej. Książka zdecydowanie znajduje się w czołówce tych najpiękniejszych i najsmaczniejszych. Dodatkowo jej olbrzymim atutem jest fakt, że proponowane desery są bezpieczne dla osób eliminujących nabiał i gluten. Sprawdzone receptury, bogactwo smaków i propozycja podania składają się na "must have" dla każdego łasucha".
Alicja i Dawid Białowąs - Barbell Kitchen

Szczegóły

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 20.5x26.0 cm
  • Oprawa: twarda
  • Tytuł: Paleo na słodko
    Podtytuł: Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Naturalnie i ze smakiem!
    Autor: Katarzyna Karus-Wysocka
    Wydawnictwo: Publicat
    ISBN: 9788327125323
    Języki: polski
    Rok wydania: 2018
    Ilość stron: 272
    Format: 20.5x26.0 cm
    Oprawa: twarda

    Recenzje