Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Graf_ika
Kuchnia PRL-u w Chicago
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
56,00 PLN
Nasza cena
49,58 PLN
Oszczędzasz 12%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 42,66 zł

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 14.4x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago
    Podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
    Autor: Czesław Chodkowski
    Wydawnictwo: Graf_ika
    ISBN: 9788365239082
    Język oryginału: polski
    Języki: polski
    Rok wydania: 2019
    Ilość stron: 312
    Format: 14.4x23.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.505 kg

    Recenzje