Łowcy smaków. Cztery pory roku
Rebis
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
52,67 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Pysznie, zdrowo i sezonowo!
W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok. Gotowanie niech ci umilą artystyczne plamy barwne, stworzone specjalnie przez autorkę dla podkreślenia wachlarza odcieni i kolorów każdej z pór roku. I ty stwórz swoje małe smakowite arcydzieła!
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok. Gotowanie niech ci umilą artystyczne plamy barwne, stworzone specjalnie przez autorkę dla podkreślenia wachlarza odcieni i kolorów każdej z pór roku. I ty stwórz swoje małe smakowite arcydzieła!
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
Szczegóły
Autor: Ina Rybarczyk
Wydawnictwo: Rebis
ISBN: 9788380624351
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 304
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.165 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mamoko 3000
Dwie Siostry
Łowcy smaków
Rebis
5 pór roku w kuchni Smak na życie
Zona Zero
Sezonowo bezglutenowo
100 przepisów na 4 pory
100 przepisów na 4 pory
Bukowy Las
Spiżarnia. Domowe przetwory
Olimp Media
Misa Mocy. Przewodnik po kuchni zmieniającej świat
Znak Literanova