Biotechnologia żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN
Biotechnologia żywności
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
99,00 PLN
Nasza cena
90,21 PLN
Oszczędzasz 9%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 83,13 zł

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2020
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Biotechnologia żywności
    Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
    Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
    ISBN: 9788301193621
    Języki: polski
    Rok wydania: 2020
    Ilość stron: 498
    Format: 16.0x23.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.81 kg
    Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold

    Recenzje