Niewyczerpane źródło energii
Nasiona rośliny strączkowe i zboża w naszej kuchni
Jedność
Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
Nasza cena
30,46 PLN
Oszczędzasz 20%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 20,27 zł
Są małe, pożywne, pełne energii, po prostu doskonałe! Świeże, suszone, zmielone na mąkę, jako makarony, pieczywo, oleje i napoje: zboża i rośliny strączkowe oraz nasiona są w stanie wyżywić nas w sposób zrównoważony, zdrowy i kompletny. Tanie, łatwe do nabycia i przechowywania, dostępne przez cały rok, są proste w przyrządzaniu, a jednocześnie są niewyczerpanym bogactwem do przygotowania prawie nieskończonej ilości potraw, od przystawek po pierwsze dania, od drugich dań po desery i przekąski.
Książka ta dzieli się na pięć rozdziałów, poświęconych właśnie śniadaniom, obiadom, przekąskom, kolacjom i deserom. Całość poprzedzona jest wartościowym, rzeczowym, pełnym istotnych informacji wstępem. Wyczerpująco opisano też właściwości użytych do przygotowania potraw składników. Książkę pięknie uzupełniają zdjęcia, które prezentują proste i smaczne przepisy, sprawiając, że zdrowe i zrównoważone jedzenie staje się apetyczne.
Książka ta dzieli się na pięć rozdziałów, poświęconych właśnie śniadaniom, obiadom, przekąskom, kolacjom i deserom. Całość poprzedzona jest wartościowym, rzeczowym, pełnym istotnych informacji wstępem. Wyczerpująco opisano też właściwości użytych do przygotowania potraw składników. Książkę pięknie uzupełniają zdjęcia, które prezentują proste i smaczne przepisy, sprawiając, że zdrowe i zrównoważone jedzenie staje się apetyczne.
Szczegóły
Podtytuł: Nasiona rośliny strączkowe i zboża w naszej kuchni
Autor: Cinzia Trenchi
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788381441001
Tytuł oryginału: Ceveals, Legumes and Seeds. An Inexhaustible Source of Energy
Język oryginału: włoski
Tłumacz: Kozak Krystyna
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 160
Oprawa: twarda
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia wegańska
SBM
Nowe AlaAntkowe BLW
Mamania
Depresja. Jedzenie które leczy
Zwierciadło
Kuchnia polska
Buchmann
AlaAntkowe BLW. Rośniemy!
Mamania