Potrawy wykwintne i eleganckie
Rea
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
8,43 PLN
Oszczędzasz 15%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Jest to pierwsza książka z nowej serii poradników kulinarnych. W kuchni, tak jak w życiu, ciągle coś się zmienia. W sklepach pokazują się nowe produkty i przyprawy, posiłki przyrządza się inaczej niż kiedyś.
W serii tej będziemy lansować atrakcyjne nowości współczesnej kuchni, nie tracąc jednak z pola widzenia tradycyjnych, sprawdzonych przepisów domowych naszych babć i mam.
Szczególnie polecamy Państwa uwadze te przepisy, w których ze znanych, często stosowanych i łatwo dostępnych produktów, poprzez inny sposób przyrządzenia lub przyprawienia otrzymujemy dania inne w smaku i inaczej wyglądające.
W serii tej będziemy lansować atrakcyjne nowości współczesnej kuchni, nie tracąc jednak z pola widzenia tradycyjnych, sprawdzonych przepisów domowych naszych babć i mam.
Szczególnie polecamy Państwa uwadze te przepisy, w których ze znanych, często stosowanych i łatwo dostępnych produktów, poprzez inny sposób przyrządzenia lub przyprawienia otrzymujemy dania inne w smaku i inaczej wyglądające.
Szczegóły
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371418785
ISBN: 978-83-7141-878-5
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 64
Format: 23.0x22.0cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Smaki i aromaty jesieni. 91 przepisów dla Ciebie
Ringier Axel Springer Polska
Śmierć Grubej Berty
Sophisti Books
Krążowniki rakietowe proj. 1134 Bierkut
CB Agencja Wydawnicza
Lotniskowce Yorktown (CV-5), Enterprise (CV-6) i Hornet (CV-8)
CB Agencja Wydawnicza