Dieta wzmacniająca odporność
Wyd. II
RM
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
Nasza cena
33,40 PLN
Oszczędzasz 17%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 25,40 zł
Odporność organizmu zależy od wielu czynników, a nasze ciało jest wyposażone w liczne mechanizmy broniące nas przed bakteriami i wirusami. Jednak zdarza się, że nie pracują one właściwie, jeśli nie potrafimy o siebie zadbać. Aby nie dopuścić do osłabienia odporności, można między innymi stosować właściwą dietę. Nie wystarczy jednak okazjonalnie zjeść kilka zdrowych produktów. Na odporność trzeba zapracować krok po kroku, pamiętając o podstawowych zasadach, takich jak odpowiednia ilość makroskładników, witamin i dbałość o kondycję bakterii jelitowych.
Z tej książki dowiesz się:
• jak budować zdrowie i odporność przez cały rok,
• jakie produkty jadać, by zapobiegać spadkom odporności,
• jak komponować posiłki w sezonie zwiększonej zachorowalności,
• co jeść i jak wspierać swój organizm, gdy mimo wszystko dopadnie cię choroba.
W poradniku zawarto przepisy na odżywcze dania dostarczające ważnych składników i wspierające naszą naturalną odporność.
AGATA LEWANDOWSKA - dietetyczka z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem rekreacyjnym, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o żywieniu, między innymi Dieta antyrakowa, Dieta w chorobie Hashimoto, Detoks cukrowy, Schudnij bez diety, Przepisy na młodość, Niski indeks glikemiczny, Dieta zdrowych jelit. Prowadzi stronę internetową oraz blog pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Z tej książki dowiesz się:
• jak budować zdrowie i odporność przez cały rok,
• jakie produkty jadać, by zapobiegać spadkom odporności,
• jak komponować posiłki w sezonie zwiększonej zachorowalności,
• co jeść i jak wspierać swój organizm, gdy mimo wszystko dopadnie cię choroba.
W poradniku zawarto przepisy na odżywcze dania dostarczające ważnych składników i wspierające naszą naturalną odporność.
AGATA LEWANDOWSKA - dietetyczka z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem rekreacyjnym, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o żywieniu, między innymi Dieta antyrakowa, Dieta w chorobie Hashimoto, Detoks cukrowy, Schudnij bez diety, Przepisy na młodość, Niski indeks glikemiczny, Dieta zdrowych jelit. Prowadzi stronę internetową oraz blog pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły
Podtytuł: Wyd. II
Autor: Agata Lewandowska
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381515979
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 192
Format: 23.1x16.2 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.42 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szybki kurs medytacji i ćwiczeń oddechowych
Studio Astropsychologii
Rozkosz istnienia, czyli jak pokochałam siebie
Zwierciadło
Morderstwa w Suffolk
Rebis
Pan i władca
Niegrzeczne Książki
Kobieta z sąsiedztwa
Filia
W rytmie nienawiści
Akurat
Jej bohater
Akurat