Pieczenie chleba krok po kroku
RM
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
19,10 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.
Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!
Szczegóły
Autor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377730744
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dania jednogarnkowe
80 szybkich i zdrowych dań azjatyckich
80 szybkich i zdrowych dań azjatyckich
G+J Gruner+Jahr Polska
Jak gotować w kuchence mikrofalowej
Buchmann
Dania w 20 minut
Buchmann
Dania do zabrania
Buchmann
Domowy wypiek chleba
Arystoteles
Chleb
Domowa piekarnia
Domowa piekarnia
Pascal