Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Format-AB
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
74,16 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 59,60 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184351
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 360
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.675 kg
Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Towaroznawstwo spożywcze
FORMAT AB