Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Format-AB
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
81,60 PLN
Nasza cena
74,16 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 59,60 zł

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
    Autor: Opracowanie zbiorowe
    Wydawnictwo: Format-AB
    ISBN: 9788389184351
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 360
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.675 kg
    Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota

    Recenzje