Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)

WSiP
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
70,50 PLN
Nasza cena
64,13 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.


Szczegóły

  • Rok wydania: 1999
  • Format: 14 x 20 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
    Autor: Bogdan Drzazga
    Wydawnictwo: WSiP
    Kod paskowy: 9788302066658
    ISBN: 8302066656
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia

    Przedmiot: Inne
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 1999
    Ilość stron: 420
    Format: 14 x 20 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.46 kg

    Recenzje