Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Format-AB
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
73,12 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 57,90 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184375
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2012
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 300
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.58 kg
Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa