Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2

Format-AB
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
79,30 PLN
Nasza cena
72,08 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 59,60 zł

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
    Autor: Praca zbiorowa
    Wydawnictwo: Format-AB
    ISBN: 9788389184375
    Kategoria: Podręczniki
    MEN: 2012
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 300
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.58 kg
    Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa

    Recenzje