Emulgatory

WNT
Emulgatory
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
44,20 PLN
Nasza cena
40,14 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 34,49 zł

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Szczegóły

  • Rok wydania: 2001
  • Format: 19.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Emulgatory
    Autor: Clyde E. Stauffer
    Wydawnictwo: WNT
    Kod paskowy: 9788320426618
    ISBN: 8320426618
    Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Emilia Barbara Cybulska
    Języki: polski
    Rok wydania: 2001
    Ilość stron: 182
    Format: 19.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.379 kg

    Recenzje