Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1
Technikum
Format-AB
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
31,16 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,72 zł
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Szczegóły
Podtytuł: Technikum
Autor: Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184467
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 120
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.205 kg