Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2
Technikum
Format-AB
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
31,61 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Szczegóły
Podtytuł: Technikum
Autor: Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184580
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Zbiór zadań
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 122
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.215 kg