Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
63,60 PLN
Nasza cena
57,78 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 39,00 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Ta publikacja to wyczerpujące źródło wiedzy na temat usług w branży gastronomicznej. Autorzy położyli nacisk na racjonalne odżywianie, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawili rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Podali praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu. Zwrócili uwagę na pracę zespołową. Bogato ilustrowany materiał ułatwia zrozumienie treści i pomaga w ćwiczeniach praktycznych. Zdjęcia i rysunki przedstawiają poszczególne elementy sprzętu, sposoby nakrywania stołu czy organizacji bufetu śniadaniowego. Ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom swojej wiedzy.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302147043
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 128
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.201 kg

    Recenzje