Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
64,40 PLN
Nasza cena
58,51 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 44,45 zł

Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy omawiają zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazują techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadzają terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Objaśniają podstawy protokołu dyplomatycznego. Dodatkowym atutem książki są liczne ilustracje ułatwiające zrozumienie treści i pomagające w ćwiczeniach praktycznych. Przedstawiają one m.in. metody serwowania dań, sposoby zdobienia półmisków z potrawami, rodzaje nakryć. Pytania kontrolne pomogą sprawdzić poziom własnej wiedzy.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 20.5 x 29.5 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Wydawnictwo: WSiP
    Kod paskowy: 9788302147340
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Inne
    Typ: ćwiczenia
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 192
    Format: 20.5 x 29.5 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.436 kg

    Recenzje