Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
48,20 PLN
Nasza cena
43,84 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).

Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24.5 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Piotr Dominik
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302150265
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Testy
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 96
    Format: 17 x 24.5 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.158 kg

    Recenzje