Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
WSiP
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
40,74 PLN
Oszczędzasz 6%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
Szczegóły
Autor: Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302153563
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Repetytorium
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 254
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg