Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

WSiP
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
43,00 PLN
Nasza cena
40,74 PLN
Oszczędzasz 6%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
    Autor: Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302153563
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Repetytorium
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 254
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.39 kg

    Recenzje