Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
100,80 PLN
Nasza cena
91,61 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 49,27 zł

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    Autor: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
    Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
    ISBN: 9788301182090
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 418
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.67 kg

    Recenzje