Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Wydawnictwo Naukowe PWN
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
91,61 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 49,27 zł
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
Szczegóły
Autor: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301182090
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 418
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.67 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Babcia na jabłoni
(Audiobook)
Audiobook
Audiobook
Dwie Siostry
Moje wypieki i desery
Egmont
Pożyczalscy na wyspie
Dwie Siostry
Filipek i rodzina
Literatura
Filipek i dziewczyny
Literatura
Filipek i wakacje
Literatura
Basia i remont
Egmont