Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz. Kwalifikacja T.6

WSiP
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,50 PLN
Nasza cena
21,60 PLN
Oszczędzasz 12%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Zakres: kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego, sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego, zapoznania się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
    Podtytuł: Kucharz. Kwalifikacja T.6
    Autor: Dominik Piotr
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY
    ISBN: 9788302146695
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Testy
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 80
    Format: 17.0x24.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.14 kg

    Recenzje