Obsługa konsumenta część 1

WSiP
Obsługa konsumenta część 1
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,60 PLN
Nasza cena
54,19 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa konsumenta część 1
    Autor: Ryszard Jargoń
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302078446
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 260
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.33 kg

    Recenzje