Menedżer gastronomii Część 1 i 2

MOJA Consulting
Menedżer gastronomii Część 1 i 2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
184,80 PLN
Nasza cena
161,43 PLN
Oszczędzasz 13%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że  przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny. W poradniku podano wiele przykładów ? wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń. ?Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora ?Ciemna strona Gastronomii ? jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników?, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki. Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi. Jan Marek Mołoniewicz (MBA) ? praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych ?Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii? w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2020
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Menedżer gastronomii Część 1 i 2
    Autor: Jan Marek Mołoniewicz
    Wydawnictwo: MOJA Consulting
    ISBN: 9788393944859
    Języki: polski
    Rok wydania: 2020
    Ilość stron: 454
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.78 kg

    Recenzje