Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością?
Borgis
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
23,34 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.
Szczegóły
Autor: Mirosław Jarosz, Katarzyna Wolnicka, Małgorzata Ryżko-Skiba, Wioleta Respondek, Ewa Rychlik
Wydawnictwo: Borgis
Kod paskowy: 9788385284482
ISBN: 8385284486
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 100
Format: 12.0x17.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.095 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wschody do nieba
Borgis
Wartościowanie stanowisk pracy i strategie wynagrodzeń
Jak wprowadzać efektywny system
Jak wprowadzać efektywny system
Oficyna Ekonomiczna Oddział Polskich Wydawnictw Profesjonalnych
Zaburzenia lipidowe
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Let it bleed
Orion Publishing Group
Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Dna moczanowa
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Ocena wartości odżywczej żywności, żywienia i stanu odżywiania
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu