Chemia w pożywieniu

Vital
Chemia w pożywieniu
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
64,60 PLN
Nasza cena
49,10 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 46,47 zł

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok (Polska)
tel: 604-512-224
email: handel1@studioastro.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2022
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Chemia w pożywieniu
    Autor: Hans-Ulrich Grimm
    Wydawnictwo: Vital
    ISBN: 9788382721034
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Jurczak Katarzyna
    Języki: polski
    Rok wydania: 2022
    Ilość stron: 352
    Format: 14.0x20.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.43 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: