Po prostu chleb. Domowe pieczywo na zakwasie krok po kroku
Publicat
Wysyłka:
Pojutrze (poniedziałek 2024-11-04)
Sugerowana cena
Nasza cena
38,33 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,42 zł
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika?
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Szczegóły
Autor: Siegfried Brenneis
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788327126764
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 160
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dziewczyny z wypiekami na 4 pory roku
Słowne (dawniej Burda Książki)
Jadzia Pętelka idzie do przedszkola
Zielona Sowa