Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Multico
Ryby
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,00 PLN
Nasza cena
21,93 PLN
Oszczędzasz 38%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Jak wędzić, grillować, marynować ryby Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Metody wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich. Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Szczegóły

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 15.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Ryby
    Podtytuł: Wędzenie, grillowanie, marynowanie
    Autor: Wolfgang Hauer
    Wydawnictwo: Multico
    Seria: TRADYCYJNY SMAK
    ISBN: 9788370737610
    Języki: polski
    Rok wydania: 2013
    Ilość stron: 86
    Format: 15.0x22.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.33 kg

    Recenzje