Ciasta smażone
Pączki, faworki, racuchy
KDC Klub dla Ciebie
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
15,96 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
Szczegóły
Podtytuł: Pączki, faworki, racuchy
Autor: Stradecka Alina
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325801656
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 14.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sery, masło, jogurt, kefir
Multico
Schudnąć bez diety
Jak osiągnąć wymarzoną figurę
Jak osiągnąć wymarzoną figurę
Zysk i S-ka
Kuchnia średniowieczna 125 przepisów
Oficyna Naukowa